Series 7Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 7 720

De Braun Series 7 720 heeft drie scheerstanden om te scheren. De 10.000 microvibraties zorgen voor het afscheren van meer haartjes. De scheerbladen passen zich aan aan uw gezichtscontouren aan waardoor u geen last krijgt van irritaties. Het Active Lift systeem tilt te haartjes op en het Optifoil systeem met gaatjes met verschillende afmetingen scheert elk haartje af voor een geweldige scheerbeurt.

Series 7Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 7 750cc-6

De Series 7 750cc is een geavanceerde premium scheerapparaat van Braun. De unieke intelligente sonische technologie met 10.000 microtrillingen helpt meer haartjes af te scheren per scheerbeweging. De Braun 750cc-6 bevat een Clean & Renew systeem. Dit systeem reinigt, smeert en laadt je scheerapparaat op met één druk op de knop. Het scheerapparaat past zijn vermogen aan aan de zwaarte van uw baardgroei voor de meest grondige en comfortabele scheerbeurt van Braun ooit. De 10.000 microtrillingen per minuut scheren nog meer haartjes af bij elke beweging.

Dit apparaat heeft als enige verschillende scheerstanden, extra gevoelig, normaal en intensief voor de verschillende regionen van het gezicht. Zo kunt u uw scheerbeurt aanpassen aan uw baardgroei en huid. Braun’s unieke combinatie van een draaiende scheerkop en zwevende scheerbladen zorgen voor een optimale aanpassing aan de contouren van het gezicht.

Series 7Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun scheerapparaat 790cc-Boss

De Braun 790cc – Boss geeft Braun’s meest gladde en comfortabele scheerbeurt ooit. De 10.000 microtrillingen helpen bij elke beweging meer haartjes af te scheren. De dubbele scheerbladen en de midden-trimmer scheren de haartjes kort af. Het Active Lift-systeem tilt de haartjes op en scheert ze net onder de huid af. Het Opti-Foil systeem bestaat uit gaatjes met verschillende afmetingen die ervoor zorgen dat haartjes van elke lengte kort worden afgeschoren. De scheerkoppen met zwevende scheerbladen passen zich maximaal aan uw gezichtscontouren aan voor een optimaal gevoel. Het scheerapparaat heeft drie persoonlijke instellingen die u kunt veranderen voor persoonlijker scheren.

Het Clean & Renew-systeem reinigt, smeert en laadt het scheerapparaat op met één druk op de knop. Het scheerapparaat heeft bovendien actieve droogtechnologie.

Het scheerapparaat wordt geleverd met een unieke Boss etui van zacht zwart leer die uw shaver beschermt.

Series 7Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 7 760CC-6

De Braun 760CC-6 uit de Series 7 is een elektrisch scheerapparaat met intelligente sonische technologie. Deze technologie zorgt dat 10.000 microtrillingen bij elke beweging de haartjes boven de huid laten komen, en zo ultrakort afgeschoren kunnen worden. De personalisatie stand zorgt ervoor dat u een gevoelig, normaal of intensief programma in kunt stellen, naar uw wensen.

De meebewegende kop en flexibele scheerelementen zorgen dat het scheerresultaat op elke plek optimaal is. De kop en scheerelementen volgen de contouren van de huid optimaal voor ultraglad resultaat zonder wondjes. Het drievoudige scheersysteem met dubbele folies en geintegreerde middelste trimmer geven een nog gladder resultaat dan u gewend bent. De middelste trimmer tilt de haartjes extra op nadat de trillingen ze hebben losgemaakt en laat ze nog korter af knippen.

Het apparaat is volledig wasbaar en kan dus eenvoudig onder stromend water afgespoeld worden. Naast de scheerfunctie heeft het apapraat ook nog een precisietrimmer die uw baard netjes bij kan werken en een batterij- en hygiene-indicator. Deze laten zien wat het batterijniveau is  en wanneer de folies vervangen moeten worden.

Series 7Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 7 790CC-4

De Braun 790CC-4 met intelligente sonische technologie zorgt ervoor dat u super glad geschoren wordt. De intelligente sonische technologie laat bij elke beweging 10.000 microtrillingen vrij die de haartjes losmaken, waarna de middelste trimmer zorgt dat de haartjes worden gelift en tot dicht op de huid worden afgeschoren. De personalisering geeft u een aangepaste stand naar uw behoeften, normaal, extra gevoelig en intensief. De meebewegende scheerkop past zich perfect aan uw gezicht aan en de flexibele scheerelementen zorgen ervoor dat de contouren van uw gezicht optimaal gevolgd worden en ook de kleinste haartjes eenvoudig worden afgeschoren. Het drievoudige, geoptimaliseerde scheerelement met dubbele folies zorgt er samen met de intelligente sonische technologie en de middelste trimmer voor dat uw gezicht super zacht geschoren wordt, elke dag weer.

De 790CC-4 is volledig wasbaar en kan dus eenvoudig onder de kraan gereinigd worden. Daarnaast heeft het apparaat een laad- en reinigingsstation die het apparaat grondig reinigt met een druk op de knop, zodat hij er elke dag weer als nieuw uit ziet. Het station beschikt over snelle reiniging, automatische programmaselectie en actief drogen.Naast de standaard scheerfunctie heeft de 790CC-4 ook een precisietrimmer die de verzorging van uw baard compleet maakt. De indicator helpt u bij het bepalen of het apparaat moet laden, wanneer de folies vervangen moeten worden en bij het bepalen van de hygiëne status (6 niveaus), zodat u precies weet wanneer u moet laden of reinigen.