Series 5Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 5 5020S

De 5020S van Braun is een scheerapparaat met geoptimaliseerde scheerelementen. Het scheerapparaat heeft een meebewegende scheerkop die zich perfect aanpast aan de contouren van het gezicht, zodat op elk plekje het perfecte scheerresultaat bereikt wordt, zonder wondjes. De flexibele scheerelementen passen zich eveneens aan de contouren van de huid aan en scheren elk kort haartje weg. De middelste trimmer tilt de haartjes op, zodat ze nog dichter op de huid afgeschoren kunnen worden. De 5020S van Braun is volledig wasbaar en heeft een precisietrimmer die u in kunt stellen om uw baard of snor te perfectioneren. De batterij-indicator geeft aan wat de batterijstatus is en geeft aan wanneer de reisvergrendeling aan staat. De gebruikstijd van het apparaat is 45 minuten bij een oplaad tijd van een uur. Daarnaast heeft het apparaat een snellaadfunctie, waarbij er slechts 5 minuten geladen hoeft te worden om een volledige scheerbeurt te gebruiken.

Het apparaat kan zowel aan het snoer als draadloos gebruikt worden en wordt geleverd met een beschermetui en beschermkap.

Series 5Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 5 550cc

De Braun Series 5 550cc is speciaal ontworpen om ook de lastige haren in de nek te pakken. Dankzij de gepatenteerde ActiveLift die platliggende haartjes optilt, leveren alle Series 5 scheerapparaten een grondig resultaat. Hierdoor ben je zeker van een grondig en glad scheerresultaat – zelfs op moeilijke plekken. Een unieke trillende middentrimmer tilt platliggende haren op en scheert ze af – voor grondig scheren, zelfs op moeilijke plekken. Het meest geavanceerde scheerblad van Braun, met ergonomisch vormgegeven gaatjes, scheert haartjes dieper af dan ooit tevoren – voor een nog langer durende perfecte gladheid. De beweegbare scheerkop met een actieradius van 33° past zich perfect aan de kaaklijn en het gebied onder de kin aan. Drie speciale scheerbladen die lange haren gemakkelijk weg halen.

Alle scheerapparaten van Braun zijn eenvoudig te reinigen onder de kraan. Met een druk op de knop wordt het scheerapparaat automatisch gereinigd, geladen en gesmeerd, zodat het iedere dag weer glad kan scheren.

Series 5Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 5 5050cc

De Braun 5050cc heeft meebewegende scheerkoppen die zich aanpassen aan de contouren van het gezicht. De flexibele scheerelementen zorgen dat ook de korte haartjes worden weggeschoren. Samen met het drievoudige, geoptimaliseerde scheersysteem met dubbele folies en de middelste trimmer die platliggende haartjes optilt, zorgt dit voor een super glad scheerresultaat. Het scheerapparaat is volledig wasbaar en kan dus eenvoudig gereinigd worden onder de kraan. Het laadstation met geïntegreerde reinigingsoptie maakt het apparaat met een druk op de knop volledig schoon, zodat hij er elke dag als nieuw uit ziet. De precisietrimmer vormt uw baard naar behoeven en zorgt dat u volledige verzorging heeft in 1 apparaat. De batterij-indicator laat precies zien hoe vol uw batterij nog zit (4 niveaus), het laat de hygiëne status zien en het laat zien of de reisvergrendeling ingeschakeld is.

De 5050CC kan op een volle batterij 45 minuten mee, maar heeft ook een snelle oplaad functie waarbij slechts 5 minuten opgeladen hoeft te worden voor een scheerbeurt.

Series 5Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 5 5070cc

Het Braun Scheerapparaat Series Series 5 5070cc is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie voor een ultieme prestatie zonder in te leveren op het huidcomfort en het het intelligente Clean & Renew systeem. De FlexMotionTec zorgt voor significant meer huidcontact in probleemgebieden zodat er geschoren kan worden met minder druk op de huid. De PowerDrive heeft 20 procent meer motorvermogen dan voorheen, dat houdt in dat er zelfs op dicht haar met hoge snelheid wordt geschoren.

Het Braun Scheerapparaat Series Series 5 5070cc is uitgerust met het enige 4-voudige Clean & Renew systeem op basis van alcohol ter wereld: hij reinigt, laadt op, smeert en selecteert het reinigingsprogramma met één druk op een knop. Zo heb je elke dag het gevoel een nieuw gevoel bij het scheerapparaat.

Door de individueel geplaatste scheerelementen reageert het apparaat zelfs op de kleinste contouren. De 40 graden wendbare scheerkop navigeert moeiteloos over grotere contouren voor een maximaal huidcontact. Braun’s gepatenteerde Ultra Active Lift pakt ook de lastige haartjes aan. Voor een grondige scheerbeurt in minder bewegingen, speciaal voor de probleemgebieden nek en kin.

Series 5Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 5 5090cc

De Braun 5090cc met meebewegende scheerkop en flexibele scheerelementen scheert ook de korte haartjes glad af. Samen met het drievoudige scheersysteem met dubbele folies, geoptimaliseerd systeem en middelste trimmer die de haartjes optilt scheert dit scheerapparaat super glad.De 5090cc is volledig wasbaar en kan dus eenvoudig onder stromend water gereinigd worden. Daarnaast heeft het apparaat een laadstation wat tegelijk een reinigingsstation is. Het station reinigt uw apparaat eenvoudig en snel, zodat het er elke dag als nieuw uitziet. Het reinigingsstation heeft een automatische programmaselectie.

Naast de standaard scheerfunctie heeft het apparaat ook een precisietrimmer waarmee u uw baard optimaal kunt onderhouden. De batterij-indicator laat zien hoe vol de batterij nog zit, laat de hygiëne status zien en laat zien of de reisvergrendeling ingeschakeld is.

Het apparaat gaat 45 minuten mee op een volle batterij, maar heeft ook een snel laad functie die in 5 minuten laten een scheerbeurt kan uitvoeren. Zo zit u nooit zonder scheerapparaat en kunt u altijd snel scheren. Het apparaat is zowel met als zonder snoer te gebruiken.