Braun series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 380s-4

Het Braun Scheerapparaat Series 3 380S-4 beschikt over een zeer geavanceerd scheersysteem dat zich perfect aanpast aan de contouren van je gezicht en je aangenaam glad scheert in minder bewegingen, waardoor huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. Het scheerapparaat is waterdicht waardoor je je onder de douche scheren kunt. Je zult versteld staan hoe glad, fris en schoon je huid aan zult voelen.
Een zeer karakteristieke vormgeving. Dankzij de verbeterde ergonomische kenmerken liggen de scheerapparaten uit de 3-serie bijzonder goed in de hand zelfs onder de douche.
Met zijn drie volledig beweegbare scheerbladen past de zwevende scheerkop zich automatisch aan de contouren van het gezicht aan en worden bij iedere beweging zowel korte als lange haren afgeschoren.
Door de twee scheerbladen voor stoppels en een tussenliggend scheermes voor langere haren scheert Braun je in drie stappen steeds gladder. De unieke patronen van de scheerbladen worden met het Smart Foil systeem haren gegrepen die in verschillende richtingen groeien.

Braun series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 330s-4

De Braun series 3 330s-4 met het verbeterde Triple Action FreeFloat systeem, verhoogde motorsnelheid en nieuwe SensoFoil zorgt niet alleen voor een betere scheerprestatie op een baardje van enkele dagen, maar is hij ook ongelooflijk zacht voor de huid. Het geoptimaliseerde scheerblad scheert de haartjes gemakkelijker af en is tegelijkertijd zacht voor de huid.
Met drie onafhankelijk van elkaar bewegende scheerelementen die zich aanpassen aan elke contour van het gezicht aan en zowel langere als kortere haartjes effectief afscheren bij elke scheerbeweging. Met tweevoudige scheerbladen die stoppeltjes afscheren en een geïntegreerde tondeuse die langere haartjes korter maakt scheert Braun aanmerkelijk gladder in 3 stappen. Volledig afspoelbaar onder de stromende kraan – voor eenvoudige reiniging

Series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 350cc-4

De Braun Scheerapparaat Series 3 350CC-4 is uitgerust met het Triple Action Free Float System voor een optimale huidvriendelijke scheerbeurt en een perfecte aanpassing aan de contouren van jouw gezicht. Met zijn drie volledig beweegbare scheerbladen past de zwevende scheerkop zich automatisch aan aan de contouren van het gezicht en worden bij iedere beweging zowel korte als lange haren afgeschoren. Door de unieke patronen van de scheerbladen worden met het Smart Foil systeem haren gegrepen die in verschillende richtingen groeien. Door de twee scheerbladen voor stoppels en een tussenliggend scheermes voor langere haren scheert Braun je in drie stappen steeds gladder.

Het apparaat is volledig afwasbaar onder de kraan – voor een makkelijke reiniging.

Series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun 320 Series 3

De Braun 320 Series 3 draagt natuurlijk niet zomaar dezelfde naam als een welbekende, Duitse autoserie. Want net als de BMW bij hoge snelheid aan het asfalt geplakt lijkt, houdt het scheerapparaat continu grip met de te scheren huid. Dat is voornamelijk te danken aan Braun’s 3-koppensysteem. Oftewel twee onafhankelijk van elkaar op en neer beweegbare scheerbladen en een geïntegreerde trimmer die gezamenlijk zowel de lange als de korte haartjes in een beweging verwijderen. Deze combinatie staat al garant voor een glad scheerresultaat. Braun doet hier echter nog een schepje bovenop door de zogenaamde Smart Foil-bladen af te werken met divers gevormde gaatjes bedoeld voor verschillend groeiende haartjes.

Series 3Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 340
Braun Series 3 beschikt over een scheersysteem dat zich perfect aanpast aan jouw gezichtscontouren, zodat je glad geschoren bent in minder scheerbewegingen en dus met minder huidirritatie. De 3-serie scheerapparaten van Braun zijn voorzien van een drie fasesysteem dat bestaat uit twee scheerbladen en een scheermes. Met dit systeem kunnen zowel korte als lange haren in één beweging worden afgeschoren, waardoor huidirritatie als gevolg van het herhaald scheren van dezelfde plek wordt vermeden.
Met zijn drie volledig beweegbare scheerbladen past de zwevende scheerkop zich automatisch aan aan de contouren van het gezicht en worden bij iedere beweging zowel korte als lange haren afgeschoren. Door de unieke patronen van de scheerbladen worden met het Smart Foil systeem haren gegrepen die in verschillende richtingen groeien.
De twee scheerbladen voor stoppels en een tussenliggend scheermes voor langere haren scheert Braun in drie stappen steeds gladder. Dit scheerapparaat is volledig afwasbaar onder de kraan en zorgt voor een makkelijke reiniging.

Series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 360s-4

Ontwikkeld om huidirritatie te minimaliseren. Geniet van een zachte en leuke start van je dag met de Series 3 scheerapparaten van Braun. Series 3 beschikt over een scheersysteem dat zich perfect aanpast aan jouw gezichtscontouren, zodat je glad geschoren bent in minder scheerbewegingen en dus met minder huidirritatie. De 3-serie scheerapparaten van Braun zijn voorzien van een drie fasesysteem dat bestaat uit twee scheerbladen en een scheermes. Met dit systeem kunnen zowel korte als lange haren in één beweging worden afgeschoren, waardoor huidirritatie als gevolg van het herhaald scheren van dezelfde plek wordt vermeden.
Met zijn drie volledig beweegbare scheerbladen past de zwevende scheerkop zich automatisch aan aan de contouren van het gezicht en worden bij iedere beweging zowel korte als lange haren afgeschoren. Door de unieke patronen van de scheerbladen worden met het Smart Foil systeem haren gegrepen die in verschillende richtingen groeien.
Door de twee scheerbladen voor stoppels en een tussenliggend scheermes voor langere haren scheert Braun in drie stappen steeds gladder. Volledig afwasbaar onder de kraan – voor een makkelijke reiniging.

Series 3Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 370CC4 Razer

Dankzij drie bewegende scheerelementen, past de zwevende kop zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en scheert de korte en lange haren af in één beweging af. Scheerblad met SmartFoil zorgt voor verschillend gevormde gaatjes en pakken alle haartjes die in verschillende richtingen groeien. Het scheerapparaat is gemakkelijk af te spoelen onder de kraan. Het Slim Precision Shaving Head bereikt zelfs alle lastig te bereiken haartjes. Handige uitschuifbare trimmer voor langere haren. Mogelijkheid tot vastzetten scheerblad voor nog meer precisie. Precisie comfort mesjes zorgen voor een efficiente scheerbeurt. Inclusief Clean and Charge: reinigt, smeert en laadt op.

Series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Series 3 380-4 Foam

Het Braun Scheerapparaat Series 3 380S-4 beschikt over een zeer geavanceerd scheersysteem dat zich perfect aanpast aan de contouren van je gezicht en je aangenaam glad scheert in minder bewegingen, waardoor huidirritatie tot een minimum wordt beperkt.Het scheerapparaat  is volkomen waterdicht waardoor je je onder de douche scheren kunt. Je zult versteld staan hoe glad, fris en schoon je huid aan zult voelen. Het heeft een zeer karakteristieke vormgeving. Dankzij de verbeterde ergonomische kenmerken liggen de scheerapparaten uit de 3-serie bijzonder goed in de hand zelfs onder de douche. Met zijn drie volledig beweegbare scheerbladen past de zwevende scheerkop zich automatisch aan de contouren van het gezicht aan en worden bij iedere beweging zowel korte als lange haren afgeschoren. Door de twee scheerbladen voor stoppels en een tussenliggend scheermes voor langere haren scheert Braun je in drie stappen steeds gladder. Door de unieke patronen van de scheerbladen worden met het Smart Foil systeem haren gegrepen die in verschillende richtingen groeien.

 

Series 3

Voordeligscheren / Shavingspecialist

Braun Scheerapparaat 390cc Boss

De Braun 390cc Boss laat u een ultiem gladde scheerbeurt ervaren. De SenseFoil zorgt voor geweldig en gladder scheren. Het Triple Action FreeFloat systeem zorgt ervoor dat u gelijk glad scheert op een baardje van een paar dagen, zonder irritaties. Het Triple Action scheersysteem bevat een tweevoudig scheerblad met een geïntegreerde middentrimmer. Het scheerapparaat geeft mogelijkheid tot precisie trimmen en is ook veilig te gebruiken bij nat scheren, want het apparaat is waterproef. Bovendien zit er een precisieslot op voor de scheerkop.