CT4S CoolTec Voordeligscheren / Shavingspecialist

CT4S CoolTec

De Braun CoolTec CT4S heeft naast de vertrouwde scheerkwaliteit van Braun ook een koelfunctie. De actieve koeltechnologie zorgt ervoor dat de huid tijdens het scheren gekoeld wordt en het scheren zo minder tot geen irritatie oplevert. Dit scheerapparaat is dus ideaal voor de gevoelige huid. De CT4S heeft flexibele scheerelementen die de contouren van het gezicht volgen en zo zorgen voor een optimaal scheerresultaat op elke plek, zonder wondjes. De dubbele folies en de geïntegreerde middelste trimmer geven een nog gladder scheerresultaat dan u gewend bent. De middelste trimmer tilt de haartjes op en laat ze zo nog korter afscheren door de mesjes die volgen.

Het apparaat heeft twee afzonderlijk bewegende scheeronderdelen, de SensoBlade-techniek zorgt voor een ultiem glad scheerresultaat.Naast de normale scheerfunctie heeft de CT4S ook een precisietrimmer die u kan helpen uw baard of snor te trimmen en de juiste vorm te geven. Het apparaat van Braun heeft een batterij-indicator die laat zien wanneer de batterij vol of leeg is. Daarnaast heeft hij een indicator voor de reisvergrendeling.

De CT4S kan 45 minuten gebruikt worden met een volledig opgeladen batterij en heeft een snellaadfunctie, waarbij hij slechts 5 minuten hoeft op te laten en 1 scheerbeurt kan geven. Ideaal voor wanneer u vergeten bent het apparaat op te laden.