Braun

Geen gedoe met scheermesjes die bot worden of een houder die maar een bepaalde tijd mee gaat. Met de Braun scheerapparaten kan er simpel en onbeperkt geschoren worden. Deze scheerapparaten hebben weinig onderhoud nodig en zorgen elke dag voor een perfect scheerresultaat.

De scheerapparaten van Braun staan bekend om hun goede kwaliteit, gecombineerd met het moderne design. Een scheerapparaat kan u zonder gedoe met mesjes en houders helpen uw eigen look te creëren.

Voordelen scheerapparaat

Druk: Een zekerheid is dat elektrisch scheren een stuk sneller is dan traditioneel glad scheren. Nat scheren mag dan wel nauwkeuriger zijn, je doel is niet een glad gezicht te hebben en je wil er vooral niet te veel tijd aan besteden. In dat geval kan elektrisch scheren je zeker enkele minuten besparen.

Lui: Het is een stuk gemakkelijker. Met een druk op de knop wrijf je over het gezicht en klaar. Als scheren meer een klus is dan kunst dan is een scheerapparaat zeer aan te raden.

Kwaliteit: Investeren in een goed scheerapparaat bezorgt goede resultaten. Het doet wat het moet doen en geeft een perfecte look. Het enige verschil tussen elektrisch en nat scheren is de nabijheid en de ervaring. Als deze dingen niet belangrijk voor u zijn dan raden wij u aan om elektrisch te gaan scheren.

Hoop onderhoud: Wanneer u een open scheermes gebruikt, dient u iedere drie à vier scheerbeurten het blad te vervangen. Er blijft altijd nog een beetje onderhoud bij een elektrisch scheerapparaat maar dit zal een stuk minder zijn.

Scheerapparaat of trimmer

De meeste apparaten van Braun hebben een scheerfunctie waarmee u gemakkelijk alle ongewenste haartjes af scheert tot op de huid. Zonder irritatie verwijdert het scheerapparaat alle haartjes zodat u kunt genieten van een ultra glad resultaat.

Een aantal edities van de Braun scheerapparaten, uit de CruZer serie, heeft een trimmer als extra functie. Met de trimmer kunt u uw look compleet maken. Een drie-dagen baardje, een sik of snor kunt u gemakkelijk vormen met de trimmer. Zo creëert u uw persoonlijke look in een handomdraai.